Partner programma

Academy’s

Workshops

Soms doet er zich een scenario voor waarbij je als klant zelf aan de slag wil met je marketingcampagnes, of bijvoorbeeld het aanpassen van onderdelen van je website of producten in je webshop. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, teksten, vacatures of nieuws.

Wanneer dergelijke gevallen van toepassing zijn bieden wij de klant een Academy aan. Een Academy bestaat uit een serie workshops, afgestemd op jouw wensen. Gedurende deze workshops maken we jou en je collega’s wegwijs op het gebied waar kennis vereist is. Op deze manier dragen wij onze kennis en expertise over en wordt de kennis binnen jouw organisatie uitgebreid en verhoog je de effectiviteit.

Workshops voor studenten van hogescholen

sPitch werkt nauw samen met verschillende hogescholen. Onder andere met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van workshops die door sPitch worden aangeboden. Op deze manier proberen we jonge talenten nieuwe informatie bij te brengen.

Denk aan onderwerpen als ‘Growth Hacking’ die in een workshop als deze centraal staan. De onderwerpen zijn vernieuwend waarin we deelnemers meenemen in de snel veranderende digitale wereld van morgen. Aan de hand van een ‘Growth Hacking Canvas’ laten we de studenten nadenken over het bewerkstelligen van groei voor bestaande relaties, klanten- en opdrachtgevers. Dit is uiterst leerzaam voor de student, maar zeker ook voor sPitch. De beste manier om iets te leren is tenslotte door er les in te geven.

sPitch workshop studenten growth hacking HAN

Geïnspireerd? Neem contact met ons op.

Neem contact op →