Door Erik Meurkes

Advies & Strategie

Strategie en advies; de basis.

Als ondernemer heb je je handen vol aan de huidige gang van zaken. ‘Werken aan werk’ gebeurt dan te weinig. Laat staan structureel werken aan online marketing, waarbij je doelgericht marketingactiviteiten plant, meet, evalueert en bijstuurt op basis van data en performance.

sPitch is een online marketingbureau in Arnhem. Wij helpen je met je vraag of uitdaging. Dit doen wij door duidelijk strategisch online marketing advies te geven én uit te voeren. Oftewel een goede online strategie en juist advies is de basis voor meer online succes.

Strategie en uitvoering; samen met sPitch

We adviseren je bij de online strategie en daarbij horende commerciële uitdagingen. Wij geloven dat het blijvend creëren van waarde voor je klanten op lange termijn dé route naar succes is. Innovatie is een essentieel onderdeel bij een succesvolle strategie; aansluitend bij jouw bedrijf en daarbij horende doelen en ambities.

Een goed plan staat natuurlijk ten grondslag aan een succesvolle online strategie. Immers is een plan nooit het doel maar een middel. De te bepalen strategische online richting en bijbehorend online marketingplan is niet het eindproduct; maar vormt het startpunt. Een duidelijke basis dus. Aandacht en beter inzicht tijdens de gehele samenwerking staat centraal. Samen zorgen we ervoor dat we de juiste strategische online keuzes maken en deze doelgericht uitvoeren.

Duidelijk strategisch marketing advies

Samen tot de kern komen door duidelijk met elkaar te communiceren. Termen als SEO, SEA, conversie optimalisatie, inbound marketing, marketing automation, growth hacking, customer journey mapping, precision marketing etc, zijn termen waar je mogelijk mee te maken zult krijgen. Maar wat betekenen deze termen en wat voor voordelen kan je hiermee behalen?

Wij geven duidelijk marketing advies. Gezamenlijk achterhalen we de vraag achter de vraag. Waar heb je behoefte aan? Wat is de best passende oplossing? Met een advies en bijpassende online strategie zorgen we ervoor dat je online verder kan.

Heb je een vraag of uitdaging? Wij ondersteunen je met onze online expertises in zowel advies alsmede de uitvoering ervan. Veelal met dezelfde contactpersonen; wel zo prettig. sPitch werkt op basis van openheid, gelijkwaardigheid en betrokkenheid. We begrijpen de business razendsnel en werken in duo vorm om zo de juiste strategie en een uitblinkende uitvoering ervan te verzorgen. Kortom; een betrokken team die met je mee- en vooruit denkt bij het bepalen de juiste online strategie, in duidelijke taal.

Strategie en advies in de digitale wereld van morgen.

Het huidige bedrijfsklimaat, de klantvraag en de klantreis veranderen razendsnel. Technologie van vandaag is morgen alweer achterhaald. De digitale wereld van morgen is complexer dan ooit. Dat vraagt om een andere manier van kijken. Een andere manier van digitaal denken en digitaal doen; want als je niet mee verandert behaal je niet de juiste online doelstellingen en ambities.

Door het gebruiken van relevante data en de juiste digitale middelen innoveren we doorlopend je online bedrijfsactiviteiten; waardoor  je aansluiting blijft houden met je klanten. We helpen je gerichter te kijken en te handelen. Het is een uitdaging om in een tijdperk waarin gedrag zo scherp gestuurd wordt onbevangen naar de wereld te blijven kijken en op te vallen. Doordat goed te doen kan je beter anticiperen; op de klantreis van nu en op die van morgen.

Aandacht voor duidelijk advies & strategie • sPitch

Neem contact op →