Door Erik Meurkes

Advies & Strategie

Jouw online marketeers voor strategie en advies.

Als ondernemer heb je vaak je handen vol aan de dagelijkse gang van zaken. ‘Werken aan werk’ komt dan nauwelijks aan de orde. Laat staan structureel werken aan marketing, waarbij je doelgericht marketingactiviteiten plant, meet, evalueert en bijstuurt op basis van data en performance.

sPitch is een online marketingbureau in Arnhem. Wij helpen je graag met je vraag of probleem. Dit doen wij door strategisch online marketing advies te geven en dit zelf ook uit te voeren.

Altijd de volle aandacht voor jou en je klanten. Dat is dé route naar strategisch succes.

sPitch adviseert organisaties bij hun strategische en commerciële uitdagingen. Wij geloven dat het (blijven) creëren van waarde voor je klant op lange termijn de enige route naar strategisch succes is. Daarbij is innovatie een essentieel onderdeel van een succesvolle strategie.

Een goed plan staat natuurlijk ten grondslag aan een succesvolle strategie. Immers is een plan nooit het doel maar een middel. We zien de uitgezette strategische koers of het marketingplan niet als eindproduct van ons werk, maar juist als startpunt. Bij sPitch geloven we in een aanpak op maat gedurende de gehele samenwerking. Samen zorgen we ervoor de juiste strategische keuzes te maken en deze doelgericht uit te voeren.

Strategisch marketing advies in heldere taal. Daar zorgt sPitch voor.

Daarbij is het belangrijk dat we communiceren in heldere taal. Termen als SEO, SEA, CRO, inbound marketing, Marketing automation, growth hacking, customer journey mapping, dit zijn termen waar je mee te maken zult krijgen. Maar wat betekenen deze begrippen en wat voor kansen biedt dit jou? Wat heb je in jouw situatie nou echt nodig?

sPitch zorgt voor gepast advies en wij zorgen voor duidelijke taal. Onze adviezen en strategieën zijn zo opgebouwd dat iedereen ermee uit de voeten kan. Heb je een vraag of probleem? Wij ondersteunen je met onze uitgebreide marketingdiensten in zowel advies als de uitvoering ervan. En altijd met dezelfde contactpersonen, wel zo handig. sPitch gelooft in een samenwerking waarbij betrokkenheid, flexibiliteit en transparantie voorop staan. We werken in koppeltjes en kunnen je daarom in veel gevallen helpen met de juiste strategie en een uitblinkende uitvoering. Met sPitch heb je altijd een vast team dat steeds meer betrokken raakt bij de ins en outs van jouw bedrijf en daarbij horende doelen en ambities.

Strategie en advies in de digitale wereld van morgen.

Het huidige bedrijfsklimaat, de klantvraag en de klantreis veranderen razendsnel. Technologie van vandaag is morgen alweer achterhaald. De digitale wereld van vandaag is complexer dan ooit. Dat vraagt om een andere manier van kijken. Een dynamische manier van denken en doen dus, want als
je niet mee verandert realiseer je niet de juiste doelstellingen en verlies je je bestaansrecht.

Door op basis van relevante trends en ontwikkelingen en met digitale middelen doorlopend de bedrijfsvoering te innoveren, behoud je aansluiting met de klant. We helpen je gerichter te kijken en te handelen. Het is een uitdaging om in een tijdperk waarin gedrag zo scherp gestuurd wordt
onbevangen naar de wereld te blijven kijken en op te vallen. Doordat goed te doen kan je beter anticiperen; Op de klantreis van nu en op die van morgen.

Aandacht voor de juiste strategie • sPitch helpt je verder

Neem contact op →