Partner Programma

Buyer Persona Workshop

De Buyer Persona is een semi-fictieve afspiegeling van jouw (ideale) klant. Buyer Persona’s helpen bij het vaststellen van de doelen, verlangens en pijnpunten van potentiële kopers en gebruikers. Het gebruik van een Buyer Persona geeft vooral inzicht in het oriëntatie -en aankoopgedrag van jouw doelgroep.

Met behulp van bedrijfsspecifieke persona’s kun je onderbouwde beslissingen maken met betrekking tot je marketingstrategie. Verbeter je diensten, het ontwerp van je website(s), het communicatieplan en gebruikersinteracties door middel van een ijzersterke persona. De krachtigste Buyer Persona’s zijn zowel gebaseerd op marktonderzoek als eigen inzichten opgedaan binnen je bestaande klantgroepen.

De juiste persoon, de juiste boodschap

Door persona’s als uitgangspunt te nemen in alle lagen van het marketingstrategie zorg je ervoor dat de juiste persoon, op het juiste moment het juiste aanbod krijgt. Dit leidt tot meer traffic, kwalitatieve leads en uiteindelijk meer klanten.

sPitch biedt Buyer Persona Workshops aan om een helpende hand te bieden bij het vaststellen van jouw (ideale) klant. Met onze kennis en expertise helpen we jou in de goede richting. Tijdens de Buyer Persona Workshop staat jouw persona centraal.

De juiste persoon, het juiste moment de juiste boodschap?

Breng dan met sPitch je persona's in kaart →