B2B marketing specialist.
Zo maken wij het verschil.

Bij sPitch zijn we open, eerlijk en direct. Dat zie je terug in onze werkwijze. Onze werkwijze bestaat uit een integrale aanpak door denkers en doeners. Denkers en doeners die creativiteit met commercie en techniek verbinden.

Elke organisatie en klant is uniek en dat vraagt om een andere en passende aanpak van online -en digital marketing vraagstukken om tot een optimaal resultaat te komen. sPitch biedt passende oplossingen voor organisaties die actief zijn binnen een breed scala aan sectoren.

Voor praktisch elke doelstelling en project realiseren we een passende samenwerking met resultaat als uitgangspunt. We zorgen direct voor een goed beeld van je (potentiële) klanten. De samenwerking is feilloos afgestemd op jouw organisatie, waarbij onderstaande vier uitgangspunten centraal staan.

Direct inzicht in onze tarieven?

1. Kennis en vakmanschap

Zoek je een expert voor een specifiek vakgebied? sPitch voorziet je bestaande online en/of digital team van aanvullende expertise. Is een dergelijke afdeling nog niet aanwezig, of ontbreken er bepaalde disciplines?  Dan is het uiteraard mogelijk om de gehele online marketing te verzorgen.

Met kennis en vakmanschap helpen we je organisatie online groei te realiseren.  Van strategie tot volledige uitvoering. Tijdelijk of voor langere termijn. Open, eerlijk en verzekerd van kwaliteit.  Bekijk enkele van  onze cases  om erachter te komen wat wij ook voor jou kunnen betekenen. 

2. Marketeers on demand

Jouw online marketeers on demand op tijdelijke projectbasis of voor een langere periode.  sPitch neemt de online marketing werkzaamheden volledig uit handen, waardoor jij je bezig kan houden met je core business. We werken in ‘growth team’s’ en stellen een growth team samen bestaande uit Hipsters, Hackers en Hustlers.

Een team waarin design, techniek en verbinding samen komt. Maar altijd een team van professionals die de meeste affiniteit hebben met jouw merk/organisatie en tevens het beste passen bij de uitdaging. We leveren een oplossing die past binnen het budget, optimaal werkt en doen dit binnen de vastgestelde periode.

3. Gelijkwaardigheid

De complementaire expertisegebieden van sPitch zorgen ervoor dat we het gehele digitale landschap voor jou kunnen ontwikkelen, inrichten en beheren. Door onze ruime kennis en meer dan tien jaar ervaring zijn we een volwaardige maar bovenal gelijkwaardige business partner voor jouw online en/of digital uitdagingen.

Het is ons doel om bij te dragen aan het behalen van jouw doelstellingen. Dit doen we door de inzet van online/digital activiteiten voortdurend te verbeteren. Open, direct en vanuit gelijkwaardigheid werken we continu aan de optimale klantbeleving. Dit gebeurt vanuit een Service Design gedachte gecombineerd met een data gedreven strategie.

4. Kennisdeling staat centraal

Door het delen van kennis wordt vertrouwen gecreëerd. Doorlopend delen we onze kennis en dit vormt de basis bij de samenwerking met sPitch. Ook middels trainingen en workshops delen wij onze kennis en verhogen we het kennisniveau van het marketingteam binnen jouw organisatie. Wij bieden uiteenlopende trainingen en workshops aan, afgestemd op jouw behoefte en dus van toepassing zijn op jouw team en organisatie. De workshops en trainingen van sPitch zijn praktisch en hebben het doel de organisatie te bewegen om het niveau te verhogen.

Op deze manier wordt het team getraind en worden er tegelijkertijd werkzaamheden opgepakt. We helpen jouw medewerkers zowel bij het eigen maken als het inzetten van digitale middelen. We signaleren conversieoptimalisatie mogelijkheden en helpen jouw organisatie verder in de digitale ontwikkeling. Het einddoel is een zelfstandig opererend digital marketingteam voor jouw organisatie.

Tarieven overzicht van sPitch

De gangbare marktconforme uurtarieven in de markt liggen ongeveer tussen de € 60,- en de € 160,- Voor zzp’ers betaal je veelal het laagste uurtarief en voor de grotere toonaangevende bureaus het hoogste tarief. We volgen de tarieven in de markt nauwlettend.

Het uurtarief van sPitch bedraagt € 110,- Tevens werken we in duo vorm/ koppeltjes. Daardoor betaal je bij sPitch slechts € 55,- per uur p.p. Je hebt de voordelen van een groter bureau (continuïteit/ brede kennis) en de voordelen van een zzp’er (persoonlijk(er)/ aandacht). Met sPitch heb je de beschikking over continuïteit, diepgaande kennis en persoonlijke aandacht. Voor een lager tarief dan van een zzp’er. De tarieven van sPitch zijn dan ook bijzonder concurrerend te noemen en dat zie je terug in de praktijk.

Plan van aanpak/ offerte op maat

Hoe graag we het ook zouden willen, helaas is het niet mogelijk om een algemeen antwoord te geven op de vraag: “wat kost de inzet van SEO”? Elke organisatie is uniek en anders, elke organisatie heeft verschillende doelgroepen en bij deze organisaties en doelgroepen hoort een andere aanpak- en inzet van de online/ digital marketing middelen mix.

Wat we je wel kunnen geven als antwoord is dat sPitch niet duur is. We borgen altijd de ROI (Return On Investment) en halen vrijwel altijd goede resultaten voor onze klanten- en opdrachtgevers. Wil je een plan van aanpak en offerte op maat? Neem contact op, bespreek je wensen en doelstellingen en ontvang een plan van aanpak feilloos afgestemd op jouw organisatie- en doelstellingen.

Wij zijn jouw online marketeers en deze uitgangspunten staan daarbij centraal

Vragen over onze aanpak?
Bel, mail of stuur een WhatsApp

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team van sPitch staat graag voor je klaar

Velperweg 67
6824BG, Arnhem