1. De keuze voor sPitch en onze werkwijze

Werken vanuit gelijkwaardigheid vormt voor sPitch een belangrijk uitgangspunt. Transparantie en openheid leidt tot meer vertrouwen. Door het delen van kennis wordt de basis gelegd voor vertrouwen en vormt de basis voor een dialoog. We denken in termen als win/win en geven vertrouwen. Onze slogan is “Altijd de volle aandacht” zoals ook terug te lezen is in ons 5 stappen model.

Bekijk het 5 stappen model

2. Beschikking over verschillende disciplines

Al tijdens de eerste kennismaking ervaar je de sPitch cultuur. We zijn open en direct en willen jouw bedrijf en doelstellingen nog beter leren kennen en begrijpen. We zijn namelijk van mening dat je pas goede marketing kunt bedrijven wanneer je begrijpt wat de business van de ander is. Zoals de markt waarin je opereert, hoe concurrenten acteren en welke trends en ontwikkelingen er zijn. Binnen sPitch behandelen we iedereen gelijk, waar eenieder zijn eigen disciplines heeft. Met sPitch heb je de beschikking over “Jouw online marketeers” en zijn uiteenlopende disciplines als techniek, visueel/design, teksten/copywriting en tools binnen handbereik bij een en dezelfde partij.

3. Vormen en werken in koppeltjes

sPitch werkt in koppeltjes aan projecten en campagnes. Op deze wijze borgen we de voortgang en heb je de beschikking over ten minste 2 personen die met jouw project of campagne bezig zijn. Dit is niet alleen gunstig voor de voortgang, óók de tariefstelling is daardoor concurrerend en scherp in de markt. Daarnaast is er nog het voordeel van deze werkwijze dat er twee paar ogen kijken naar de werkzaamheden en voortgang. Overigens zal één marketeer/ digital consultant het primaire aanspreekpunt zijn, wel zo handig voor het overzicht.

4. Richting bepalen, start en wederzijdse vragen

De doelstelling vormt het uitgangspunt bij de start van de campagnes of bouw van je nieuwe website. Waar wil je naartoe, welke middelen zijn er beschikbaar en welke koers heb je zelf in gedachte. Hiermee bepalen we het vervolg en de inzet. Na het accorderen van het plan van aanpak wordt dit nogmaals doorgenomen zodat we op een lijn zitten en dat blijven. Dat is de onboarding fase. Hierna sturen we een planning en richtlijn en nemen we de volgende actiepunten door. Gedurende de periode van samenwerking is er intensief contact tussen medewerkers van sPitch en jouw organisatie, er zullen vast en zeker vragen en wederzijds input aan bod komen.

Dit zeggen anderen over onze aanpak en werkwijze

 • Opdrachtgevers zeggen
  Melvin van Velzen - Onepaper

  Matthieu is een ambitieuze en fijne gozer. Hij heeft kennis van zaken en is altijd bezig om in zijn vakgebied voorloper te zijn. sPitch heeft tijd voor vragen en, nog belangrijker, sPitch maakt tijd vrij om de antwoorden te vinden, al dan niet direct te geven. sPitch helpt mee, denkt mee en is altijd enthousiast. Dat maakt het prettig om met sPitch samenwerken.

  Melvin
 • Opdrachtgevers zeggen
  Marlon van Zeist - Slim Beveiligd

  Tijdens een routine alarm controle Matthieu van sPitch leren kennen. Relaxte en gezellige vibe en tegelijkertijd werd er efficiënt gewerkt. Het enthousiasme en de spontaniteit sprak mij aan en zorgde voor een vertrouwd gevoel. Resultaat? Een mooie nieuwe website, geoptimaliseerd voor Google en bijpassende strakke huisstijl. sPitch is betrouwbaar, goed voorbereid en ze doen meer dan dat ze beloven. Ze reageren snel en zoeken altijd naar passende oplossingen. Of ik sPitch aanbeveel en in de toekomst een beroep op ze doe? Zekers!!

  Marlon
 • Opdrachtgevers zeggen
  Dave Korthouwer - AB Cleaning

  Zeer tevreden over de dienstverlening van sPitch. Een jonge onderneming met enthousiaste mensen. Een fantastische nieuwe locatie welke goed laat zien hoe sPitch zich ontwikkelt. In de toekomst zal ik weer gebruik maken van sPitch.

  Dave
 • Opdrachtgevers zeggen
  Joost van Wetten - Lukkien

  Flexibel, schakelen snel en leveren aantoonbare resultaten voor een marktconform tarief. Bij volgende online marketing vraagstukken maak ik graag wederom gebruik van de diensten van sPitch.

  Joost

Vragen over onze aanpak?,
Bel, mail of stuur een WhatsApp

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team van sPitch staat graag voor je klaar

Velperweg 67
6824BG, Arnhem